Kinesisk astrologi 2010

I kinesisk astrologi er der tolv tegn dyr og fem elementer. Året for Metal Tiger begynder 14 februar 2010 og slutter 2 februar 2011. Denne kraftfulde kombination lover, at 2010 vil være alt andet end kedelig!


Under denne indflydelse, vil blide sjæle er ekstra selvtillid, og eventyrlystne typer kan især være udadvendt og modig. Tiger energi Contribute et velkomment strejf af spænding og lover at en verden, der har været præget af forandringer.
Folk normalt føler sig mere beslutsom og stædig under indflydelse af metal. Denne energi skal håndteres med omhu. Knive, fremstillet af metal, viser både evne til at fornærme eller til at helbrede, når dygtigt brugt. Det er især vigtigt i år for at undgå pludselige, impulsiv valg.
For rotter, vil i år blive ligner en rafting tur gennem white water rapids. Lykke vil blive fundet i enkelhed, og ambitiøs Rats skal gøre alt for at gå med strømmen, hvis de ikke ønsker regelmæssige tilfælde af “nerver.”
Den konstante og pålidelige Ox er sandsynligt at finde aktuelle udfordringer til den sædvanlige måde, de gør tingene på. Høj-energi viser følelser kan være svært at bære. Hemmeligheden at lykken er at være meget fleksible og frem for alt holde din sans for humor!
Dette er Tigers år og giver mange muligheder for at opbygge en bedre fremtid. Wise Tigers skal holde tingene i perspektiv. Du vil være smart at omgive dig med en snæver kreds af betroede rådgivere.
Blid Kaniner vil nyde både beundring og opmuntring for andre. Tiger energi, hjælper dig med at overvinde angst og bekymringer overgivelse. Gør det til en politik til at acceptere nogen invitation, der tillader dig at vise dine kreative talenter.
Power-elskende Dragons kan forvente en heldig år. Tiger fremmes kalkulerede risici og banebrydende. Deres tillid Udvikle Giver dig mulighed for at vise dine evner og styrker bedst muligt. En kompromisløs holdning vil langsomt frem.
For forsigtig og omhyggelig Snakes, opfordres Tiger energi impulsive valg på en del af andre. Som et resultat heraf kan Snakes foretrækker at arbejde selvstændigt så meget som muligt. Du vil blive lykkeligste i selskab med folk, du stoler på og kender godt.
Hesten er indfødt Især forenelige med Tiger. Forvent arrangementer for at begynde at bevæge sig i positiv retning. Folk vil være interesseret i at hjælpe dig med at få frem. Familiære problemer kan være mindre generende. Dette er en lykkelig tid til at gøre noget, du lidenskabeligt nyder.
Dette kan være et fantastisk år for blid Geder. Stigende Tiger energi har ført til mere sociale og optimistisk syn på livet. Dette er en dejlig tid til at planlægge parterne og finde nye venner. Gør dit hjem et fredeligt tilflugtssted for de mennesker, du bedst kan lide.
Talentfulde og analytiske Monkeys kan være frustreret i en Tiger år af uventede forandringer og andre folks kompromisløse holdninger. Der kan være kompliceret magtkampe, især i sommermånederne. For de bedste resultater, vil du have at vise tålmodighed.
Tiger bringer innovative Roosters til en korsvej. Udfordringer vil hjælpe dig med at beslutte, hvad der betyder mest. Argumenter og konflikter har en sidste ende positivt resultat i ethvert område, du føler lidenskabeligt om. Gøre dit bedste for diplomati.
Tiger energi bringer held og lykke til loyale hunde. Du kan finde den ægte kærlighed, eller lære at udtrykke dine følelser på en mere lidenskabelig måde. Forventer at gøre en stor forskel i dit lokalområde, hvis du følger din humanitære interesser.
Dette kan være en meget glad år for Svin indfødte. Tiger energi har tilskyndet ånd af samarbejde og et ønske om at have det sjovt. Du kan være særligt effektive styrke til at hjælpe andre. Forventer at finde glæde i kærlighed.
Ønsker du en mere detaljeret prognose for dit dyr tegn? Vælg dit stjernetegn, og læs mere om dit kommende år. Maj Metal Tiger giver dig mod og dygtighed for at nå dine største drømme!

Speak Your Mind