Skytten

November 22 - December 21

Skytten, det niende tegn i dyrekredsen, er hjemsted for Vandringsmænd i dyrekredsen. Det er ikke en tåbelig vandre for disse folk, enten. Skytter er sandheden-søgende, og den bedste måde for dem at gøre dette på er at slå den vej, tale med andre og få nogle svar. Viden er nøglen til disse folk, da det brændstoffer, frisindet tilgang til livet. Den Sagittarian-fødte er meget interesseret i filosofi og religion, og de finder, at disse discipliner støtte deres interne søgen. I slutningen af dagen, hvad Skytten ønsker mest, er at kende meningen med livet, og at opnå dette, mens følelse gratis og nemt.

Det er Archer, der repræsenterer Skytter, selv om det i dette tilfælde er det en Centaur (halv mand, halv dyr), der er smed pilene. Kentaurer var de intellektuelle i det gamle romerske mytologi, og Skytter er hurtige til at betragte sig selv deres moderne modstykker. Disse født under dette tegn er klare tænkere, og vælger at se på det store billede meste af tiden. De også gerne det, når andre er enige med deres godt gennemtænkt synspunkt. Alternativet til dette, for bedre eller værre, er en Sag, som kan blive argumenterende og sløv. Det er ikke til at sige, at disse folk er uforsonlige – Bueskytter vil lytte til hvad andre har at sige, i overensstemmelse med Bevægelig Quality tildelt dem. Faktisk Skytter er entusiastiske forbrugere af oplysninger (og entusiastiske i almindelighed), til en bedre få de svar, de har brug for. Det er også en god idé at give Sags masser af plads til at udforske deres verden. Når disse folk begynder at føle klemt inde, vil de blive utålmodige og vanskelig.

Skytten styres af Jupiter. I gamle romertiden, var Jupiter den gudernes konge, og de fleste Skytter vil sige, at de kongelige stamtavle er blevet væltet over på dem. SAG-fødte er generøs og bare – meget gerne en ædel leder. Disse folk er også ekspansiv i deres tanker, samt i deres tilgang. Sags er evigt nå til viden, forståelse og svar. De er åbenhjertig i deres tro, til tider til det punkt, overdrivelse. Dette kan skyldes deres rolige optimisme. Sags er også en heldig flok, takket være Jupiter gyldne glød. De er hurtige til at tage en gamble på ting, følelse både heldig og smart. Mens processen med at udforske, hvad brændstoffer Skytter (og oversætte denne til andre, som lærer og filosof), de skal være bevidste om deres tendens til at trække tiden ud. Disse født under dette tegn kan være temmelig selvoptagede da tingene kommer så let for dem (takket være deres charmerende og omgængelig naturer). Smart Bueskytter vil dog fange sig selv i tide, til en bedre fortsætte deres gode arbejde.

Element forbundet med Sagittarius er brand. Ligesom en brand kan handle hurtigt og ukontrollabelt, så kan Skytten, som de flagre fra den ene ting til den næste, aldrig se sig tilbage. For Sag-født, handler det om action og eventyr (og forhåbentlig konklusioner). Disse folk elsker deres kropslighed og er ofte atletisk, og helt sikkert fuld af udholdenhed. Livet for disse folk er spillet fuld-on, hvilket er grunden til det er propfyldte med oplevelser. Bueskytter er udadvendt, entusiastisk og har tendens til at overskride deres grænser som en følge heraf blive ofre for den holder af mund-in klovesyge. De kan snakke så hurtigt (og så meget), at de ikke behandle den fulde vægt af, hvad de siger, der fører til lejlighedsvis ondt følelse. Ofte dog deres ord tjene til at inspirere andre og få tingene i gang. Ja, Skytter er ligeud-folk, der er nysgerrige, åndelige og sande troende. Den omstændighed, at de tiltrækker andre med lethed bør ikke være nogen overraskelse, da de har en stor følelse af sjov og nyde en god tid. De mangler ikke for tilliden, enten, ikke spor! Opstemte Sags elsker at socialisere – med et stadigt skiftende besætning.

Den atletiske af Sags egner sig til at anfægte sport, og de helt ved, de er op til opgaven. Det er derfor, du kan finde dem i en omkring-verden solo båd race eller klatre op de højeste toppe (hvor de skal være opmærksomme på deres ben og hofter). Ingen stretch er for stor til en Sag, hvis blot fordi disse folk ved, at de er klar (og heldige at boot). Mental spil som skak eller debat også brændstof SAG’s humør. Moody farver de vil bære, da de begunstiger rige maroon og navy nuancer. Når det kommer til kærlighed spil, Archer er legende, flirtende og altid på toppen.

Den store styrke Skytten-fødte er deres filosofiske, brede åbne og nysgerrige natur. Disse folk søger både viden og sandhed, og de er ivrige efter at dele deres udforskninger med andre. Deres optimistiske og generøse ånd gør dem en fornøjelse at have omkring.

Speak Your Mind